Landgoed Waterland > Algemeen >

Over Landgoed Waterland

Over Landgoed Waterland

Algemeen
Landgoed Waterland heeft een schitterend 18e eeuws monumentaal landhuis temidden van 26 hectare natuurgebied in de randstad (Velsen-Zuid) nabij Haarlem en 15 minuten van Amsterdam/Schiphol met een eigen parkeerterrein tot 150 auto's.
Wanneer u door de fraaie toegangspoort de lange oprijlaan volgt wordt u ontvangen door onze parkeerwacht. Na het parkeren wandelt u richting het monumentale landhuis welke als een geweldige verrassing verrijst.

Diverse mogelijkheden
Landgoed Waterland is niet alleen zeer geschikt voor feestelijke en ceremoniele gelegenheden met een exclusief karakter, maar ook voor zakelijke evenementen, zoals vergaderingen, brainstormsessies, seminars, presentaties, overnachtingen en prive diners.

Voorstel op maat
Wanneer u nadere informatie wenst sturen wij graag ons magazine of nodigen wij u uit voor een rondleiding en een voorstel op maat.
| More
Ik ontvang graag informatie

Zakelijk

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een spetterend bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement dan is Landgoed Waterland...

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland als locatie de beste keus. Het landhuis is gedurende uw mooiste dag...

Landgoed Waterland

Rijksweg 116

1981 LD Velsen-Zuid

T: 023-5470496

F: 023-5470530

E: info@postverkadegroep.nl