Huisreglement Huisreglement van de Theeschenkerij.

1. Roken is alleen toegestaan op het terras van de Theeschenkerij.

2. Gasten die zich baldadig gedragen en niet in de hand te houden zijn, dienen hierop gewezen te worden en zonodig niet meer te worden voorzien van alcoholische dranken. Bedenk dat het pand te kwetsbaar is en onherstelbaar beschadigd kan worden. De directie en de Estate manager is te allen tijde geautoriseerd mensen die zich niet gedragen de deur te wijzen.

3. Wij schenken geen alcoholische dranken aan personen onder de 16 jaar.

4. Parkeren mag uitsluitend op het parkeerterrein aan de Ringvaartlaan. Het kleine parkeerterrein aan de Ir Lelylaan is alleen toegankelijk voor personeel en leveranciers. Wij verzoeken u uw gasten erop te wijzen dat parkeren op de openbare weg tot een minimum moet worden beperkt. Dit om overlast voor onze buurtbewoners zo veel mogelijk te voorkomen. Indien de gasten het pand verlaten dient dit in alle rust te gebeuren.

5. Confetti, rijst, rozenblaadjes e.d. mogen niet gestrooid worden. Met gas gevulde ballonnen mogen niet in het huis worden losgelaten. Ook is het oplaten van ballonnen buiten niet toegestaan i.v.m. de vele bomen waar deze ballonnen inwaaien en vervolgens ontsieren. Tevens is het verboden om vuurwerk af te steken.

6. Decoratie aangebracht aan het poorthek of de bomen kan maar altijd in overleg. Wel dient alles diezelfde avond te worden afgevoerd. Er mogen geen spijkers e.d. in de bomen of gebouwen worden geslagen. Ook kan er geen decoratie worden geplakt of gespijkerd aan wanden binnenshuis.

7. Muziek buiten mag, mits onversterkt. Versterkt, bij hoge uitzondering en alleen in overleg met de directie van het Oude Slot Heemstede B.V. Muziek binnen mag versterkt. Versterkte muziek binnen mag niet de grens van 95 decibel overstijgen.

8. De eigendommen van u en uw gasten dienen op dezelfde avond meegenomen te worden. De directie stelt zich niet aansprakelijk voor het verlies van eigendommen tijdens uw feest, vergadering of diner.

9. Wij vertrouwen erop dat u uw ceremoniemeester(s) en/of andere verantwoordelijke mensen op de hoogte brengt van bovengenoemd reglement.

10. Mocht er een of meerdere punten van bovengenoemd reglement overtreden worden dan zijn wij helaas genoodzaakt om alle extra kosten (zoals herstel, schoonmaakkosten etc.) in rekening te brengen aan de opdrachtgever.

Wij danken u voor uw medewerking.
De directie van het Oude Slot Heemstede B.V

Download hier ons huisreglement

  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen De Theeschenkerij

Familiefeest en verjaardag

Particulier

De theeschenkerij leent zich bijzonder voor kleine gezelschappen.

Lees verder

Vergaderen in De Theeschenkerij

Zakelijk

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, een borrel met uw medewerkers of een bedrijfsfeest...

Lees verder

Over de Theeschenkerij

Algemeen

De Theeschenkerij bevindt zich in de voormalige vrijstaande dienstwoning op het Landgoed van Het Oude Slot te...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons