Geniet van een heerlijke High Tea in De Theeschenkerij! De Theeschenkerij te Heemstede verzorgt een speciaal High Tea menu, dat u zeker zal bekoren! U heeft keuze uit:

 •  High Tea €16,50 p.p.
  Een uitgebreide theeselectie van Betjeman & Barton met verschillende sweets en savouries.
 • Traditional Afternoon Tea €23,50 p.p.
  Een uitgebreide theeselectie van Betjeman & Barton met verschillende sweets en savouries, inclusief een soepje van de dag.
 • Royal English Tea €37,50 p.p.
  Een uitgebreide theeselectie van Betjeman & Barton met verschillende sweets en savouries, inclusief een soepje van de dag, en een chocolade fondue.

Uiteraard houden wij rekening met allergieën, dieetwensen en zwangerschapsvoorkeuren, indien wij deze voortijdig bij de reservering ontvangen.


De High Tea’s worden om 12.00- 14.00 uur en om 15.00 – 17.00 uur geserveerd. Wilt u liever langer blijven? Reserveer dan de hele Theeschenkerij exclusief!


Reserveren?
Mogen wij u verwelkomen voor een overheerlijke High Tea in De Theeschenkerij te Heemstede? Dan verzoeken wij u vriendelijk om minimaal twee dagen van te voren een reservering te maken. Reserveren is mogelijk vanaf twee personen. Verzeker u van een tafel door te bellen naar 023-5473285/023-5470496 of een e-mail te sturen naar info@postverkadegroep.nl.


Maakt u gebruik van een cadeaubon of Gift For You voucher? Volg de stappen op de bon en neem de benodigde papieren mee.
 • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

 • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

 • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen De Theeschenkerij

Familiefeest en verjaardag

Particulier

De theeschenkerij leent zich bijzonder voor kleine gezelschappen.

Lees verder

Vergaderen in De Theeschenkerij

Zakelijk

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, een borrel met uw medewerkers of een bedrijfsfeest...

Lees verder

Over de Theeschenkerij

Algemeen

De Theeschenkerij bevindt zich in de voormalige vrijstaande dienstwoning op het Landgoed van Het Oude Slot te...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons