Lunch De Theeschenkerij te Heemstede verzorgt een speciale lunch, dat u zeker zal bekoren!

Lunch
Etageres met vers gebakken brood en diverse beleg en een pot thee van onze uitgebereide theeselectie van Betjeman & Barton.

Uiteraard houden wij rekening met allergieen, dieetwensen en zwangerschapsvoorkeuren, indien wij deze voortijdig bij de reservering ontvangen.


De lunch wordt om 12.00- 14.00 uur en om 15.00 – 17.00 uur geserveerd en in het weekend van 11.30-13.30 en om 14.00-16.00. Wilt u liever langer blijven? Reserveer dan de hele Theeschenkerij exclusief!

Reserveren?
Mogen wij u verwelkomen voor een overheerlijke lunch in De Theeschenkerij te Heemstede? Dan verzoeken wij u vriendelijk om minimaal twee dagen van te voren een reservering te maken. Reserveren is mogelijk vanaf twee personen. Verzeker u van een tafel door te bellen naar 023-5473285/023-5470496 of een e-mail te sturen naar info@postverkadegroep.nl.

Maakt u gebruik van een cadeaubon of Gift For You voucher? Volg de stappen op de bon en neem de benodigde papieren mee.

  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen De Theeschenkerij

Familiefeest en verjaardag

Particulier

De theeschenkerij leent zich bijzonder voor kleine gezelschappen.

Lees verder

Vergaderen in De Theeschenkerij

Zakelijk

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, een borrel met uw medewerkers of een bedrijfsfeest...

Lees verder

Over de Theeschenkerij

Algemeen

De Theeschenkerij bevindt zich in de voormalige vrijstaande dienstwoning op het Landgoed van Het Oude Slot te...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons