Familiefeest en verjaardag De theeschenkerij leent zich bijzonder voor kleine gezelschappen.

Vanzelfsprekend kunt u een tafel reserveren, een kamer reserveren of de gehele theeschenkerij exclusief ter beschikking hebben. Wat denkt u van een brunch, een lunch of afternoon tea?

Ook ontvangen wij uw gasten voor een feestelijke borrel met huisgemaakte hapjes. Wanneer u uw gasten ontvangt op een van onze fraaie terrassen, verzorgen wij graag de toost met champagne of verse fruit cocktail. Wij verwijzen u naar onze kaart, of maken graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek zodat wij geheel op maat naar uw wens een voorstel kunnen maken.
  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen De Theeschenkerij

Familiefeest en verjaardag

Particulier

De theeschenkerij leent zich bijzonder voor kleine gezelschappen.

Lees verder

Vergaderen in De Theeschenkerij

Zakelijk

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, een borrel met uw medewerkers of een bedrijfsfeest...

Lees verder

Over de Theeschenkerij

Algemeen

De Theeschenkerij bevindt zich in de voormalige vrijstaande dienstwoning op het Landgoed van Het Oude Slot te...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons