Vergaderen in De Theeschenkerij Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, een borrel met uw medewerkers of een bedrijfsfeest dan is de Theeschenkerij van Het Oude Slot de beste keus.

Vanzelfsprekend kunt u een tafel reserveren, een kamer of de gehele theeschenkerij exclusief afhuren. De Theeschenkerij is geschikt voor gezelschappen tot 40 personen en beschikt ook over een drietal terrassen. Wij ontvangen u graag op onze locatie voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Afhankelijk van de grootte van het gezelschap en de gewenste opstelling verzorgen wij voor uw bijeenkomst een passende ruimte. Hieronder treft u onze verschillende ruimtes en de capaciteiten in verschillende opstellingen.

Download hier onze vergaderarrangementen
  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen De Theeschenkerij

Vergaderen in De Theeschenkerij

Zakelijk

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, een borrel met uw medewerkers of een bedrijfsfeest...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons