Huisreglement

1. Roken is alleen buiten toegestaan. Sigaretten en/of sigaren kunnen worden gedoofd in de daarvoor bestemde asbakken.

2. Gasten die zich baldadig gedragen en niet in de hand te houden zijn, dienen hierop gewezen te worden en zonodig niet meer te worden voorzien van alcoholische dranken. Bedenk dat het pand te kwetsbaar is en onherstelbaar beschadigd kan worden. De directie en de eventmanager is te allen tijde geautoriseerd mensen die zich niet gedragen de deur te wijzen.

3. Wij schenken geen alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar.

4. Parkeren mag uitsluitend op het parkeerterrein aan de Ringvaartlaan. Het kleine parkeerterrein aan de Ir Lelylaan is alleen toegankelijk voor personeel en leveranciers. Wij verzoeken u uw gasten erop te wijzen dat parkeren op de openbare weg tot een minimum moet worden beperkt. Dit om overlast voor onze buurtbewoners zo veel mogelijk te voorkomen. Indien de gasten het pand verlaten dient dit in alle rust te gebeuren.

5. Het plaatsen van een tent mag, alleen op de hiervoor aangewezen plaats en in overleg met de directie van het Oude Slot Heemstede B.V. Er wordt een extra huurprijs berekend afhankelijk van de grootte en de duur van plaatsing van de tent. Alle beschadigingen dienen te worden vergoed door u als opdrachtgever.

6. Confetti, rijst, rozenblaadjes e.d. mogen niet gestrooid worden. Met gas gevulde ballonnen mogen niet in het huis worden losgelaten in verband met hoge plafonds. Ook is het oplaten van ballonnen buiten niet toegestaan i.v.m. de vele bomen waar deze ballonnen inwaaien en vervolgens ontsieren. Tevens is het verboden om vuurwerk af te steken.

7. Decoratie aangebracht aan het poorthek of de bomen kan maar altijd in overleg. Wel dient alles diezelfde avond te worden afgevoerd. Er mogen geen spijkers e.d. in de bomen of gebouwen worden geslagen. Ook kan er geen decoratie worden geplakt of gespijkerd aan wanden binnenshuis.

8. Geluid buiten mag alleen worden versterkt -bij hoge uitzondering- na toestemming van de directie van het Oude Slot Heemstede B.V. Geluid binnen mag worden versterkt. Het niveau van versterkt of onversterkt geluid binnen mag niet de grens van 91 decibel overstijgen. In het gebouw bevindt zich een decibelmeter die de stroom uitschakelt boven een geluidssterkte van 91 decibel. De directie is niet verantwoordelijk voor directe- of indirecte schade als gevolg van het in werking treden van de decibelmeter. Het gebruik van rook- en andere machines is niet toegestaan.

9. De eigendommen van u en uw gasten dienen op dezelfde avond meegenomen te worden. De directie stelt zich niet aansprakelijk voor het verlies van eigendommen tijdens uw feest, diner of vergadering.

10. Wij vertrouwen erop dat u uw ceremoniemeester(s) en/of andere verantwoordelijke mensen op de hoogte brengt van bovengenoemd reglement.

11. Mocht er een of meerdere punten van bovengenoemd reglement overtreden worden dan zijn wij helaas genoodzaakt om alle extra kosten (zoals herstel, schoonmaakkosten etc.) in rekening te brengen aan de opdrachtgever.

Wij danken u voor uw medewerking.

De directie van het Oude Slot Heemstede B.V.

 

  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Het Oude Slot

Trouwen op het Oude Slot Heemstede

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Het Oude Slot een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste dag...

Lees verder

Feest!

Particulier

Op zoek naar een invulling voor het vieren van uw verjaardag, meerjarige huwelijksdag of zomaar?

Lees verder

De lekkerste en mooiste bruidstaart

Huwelijksdag

De lekkerste en mooiste bruidstaart noemen wij Stapelverliefd!

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons