Entertainment suggesties Het Oude Slot Onderstaande bands hebben al meerdere malen op Het Oude Slot opgetreden en maken er een geweldig feest van. Hierbij ook rekening houdend met onze geluidsnormen zodat het ook voor onze buren feestelijk blijft.

Suggestie 1: Party collective The Beats, €1650 euro all-in

The Beats is een party collectief bestaande uit 1 of 2 zangeressen (naar keuze), met een DJ, een bassist, een gitarist en een drummer. Door het slim gebruiken van de allernieuwste technologie klinkt de band alsof er 10 man op het podium staan, terwijl ze toch het volume perfect kunnen aanpassen aan de normen bij Het Oude Slot. Het repertoire is zeer breed: van latin naar dance, van classics naar Nederlandstalig. De allround Dj die er standaard bij inbegrepen zit doet de rest.

De prijs met 1 zangeres is 1650 euro all-in. De prijs met 2 zangeressen is 1995 euro all-in. De prijzen zijn all-in: inclusief 3 live-sets van 50 minuten, geluid en licht aangepast op Het Oude Slot, reiskosten en bijpassende DJ.

Klik hier voor meer informatie

 

Suggestie 2: The Chandeliers, €1350 euro all-in
The Chandeliers zijn 3 professionele muzikanten die met veel speelplezier voor een supertof feest zorgen. The Chandeliers omlijsten jullie feest met de beste nummers van de afgelopen decennia. Zij vullen samen met jullie de avond in en houden veel rekening met jullie muzikale wensen. Het repertoire loopt uiteen van sixties tot dance en jazz tot classics, voor ieder wat wils dus en steevast dansbaar en feestelijk. Het volume wordt altijd afgestemd op de gelegenheid maar zal nooit overheersend zijn, zodat je gasten ook nog met elkaar kunnen praten. Echt de perfecte band voor Het Oude Slot.
De prijs is all-in: inclusief 3 live sets van 50 minuten, geluid en lichtset afgestemd op Het Oude Slot en bijpassende DJ.

klik hier voor meer informatie

 

Suggestie 3: Jazz and the City, €1395 euro all-in
Jazz and the City is een jazzy band die herkenbare popsongs speelt met een jazzy feel. Perfect voor diner-dansants in Het Oude Slot, voor bij borrels of om te loungen. De prijs is inclusief 3 sets van 50 minuten live-muziek binnen max 4 uur tijd en een geluid- en lichtset afgestemd op Het Oude Slot. Voor slechts 120 euro extra is het mogelijk om een bijpassende DJ bij te boeken die het laatste uur nog even helemaal losgaat.

Klik hier voor meer informatie

  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Het Oude Slot

Trouwen op het Oude Slot Heemstede

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Het Oude Slot een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste dag...

Lees verder

Feest!

Particulier

Op zoek naar een invulling voor het vieren van uw verjaardag, meerjarige huwelijksdag of zomaar?

Lees verder

De lekkerste en mooiste bruidstaart

Huwelijksdag

De lekkerste en mooiste bruidstaart noemen wij Stapelverliefd!

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons