Ilonka Ory Stalles Theater in Het Oude Slot! Theater terug in Het Oude Slot

Ilonka Ory, theatermaker en singer-songwriter, ontving over de jaren duizenden mensen in haar eigen Stalles Theater. Nu gaat ze verder met Stalles Theater Heemstede! Vanaf oktober speelt ze haar theatershow iedere eerste zondag van de maand in Het Oude Slot in Heemstede. Deze prachtige plek met rijke historie krijgt zo zijn theaterfunctie terug.

Het Stalles-concept, uniek voor deze tijd, kent geen entreegeld! Heeft u genoten van de voorstelling? Doe een 'duit in het zakje’! Reserveer uw plaatsen voor de komende voorstellingen via de website: https://stallestheater.nl

Pre Theatre Dinner
Heeft u zin in een "pre theatre dinner" op Het Oude Slot? Dan ontvangen wij u graag in de sfeervolle Anna Ruytenburghzaal. Hier dekken wij lange tafels, waar u kunt plaatsnemen en samen met andere gasten dineert. U kunt genieten van Chef's choise, waaronder een kopje huisgemaakte soep en een hoofdgerecht met heerlijke seizoen groenten. Natuurlijk houden wij rekening met dieet wensen, zwangere vrouwen en vegatarische voorkeuren. Dit allen voor de prijs van €17.50 per persoon, exclusief drankjes. Na afloop van het diner kunt u een lekker kopje koffie of thee bestellen in de sfeervolle bar beneden en u zichzelf klaar maken voor Stalles Theater!

Wij verwelkomen u voor het "pre theatre dinner" om 18.00 uur, waarna u zal genieten van het unieke Stalles Theater concept! 

Reseveren voor het diner is gewenst via Ilonka Ory.

Wij kijken uit naar uw komst! 
  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Het Oude Slot

Feest!

Particulier

Op zoek naar een invulling voor het vieren van uw verjaardag, meerjarige huwelijksdag of zomaar?

Lees verder

De lekkerste en mooiste bruidstaart

Huwelijksdag

De lekkerste en mooiste bruidstaart noemen wij Stapelverliefd!

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons