De lekkerste en mooiste bruidstaart De lekkerste en mooiste bruidstaart noemen wij Stapelverliefd!

StapelVerliefd

Stapelverliefd bruidstaart is als Franse patisserie met een Engelse uitstraling. Op een knapperige koekbodem liggen laagjes amandelcake besprenkeld met een ‘punch’ van citrus, afgewisseld met een fluweelzachte crème van witte chocolade en vanille, een bavarois van framboos en een frisse frambozencompote. Dit alles omsloten met een dun laagje witte fondant. De taart kan naturel gedecoreerd worden met linten in gewenste stijl en kleur. Maar een decoratie met verse bloemen, rozenblaadjes, meringues en caketoppers ziet er ook fantastisch uit. Met vijf formaten van doorsnede bepaal je de grootte van de taart. De prijzen zijn afhankelijk van de wensen en het aantal personen.

Een geweldige verrassing tijdens jullie huwelijksdag...

Heerlijk om te drijven, samen met jullie gasten, op een roze zoete wolk van snoeperijen. Aantrekkelijk gepresenteerd als een lust voor het oog tijdens jullie bruidsborrel, bij het dessert of tijdens de feest avond.


Sweets for my sweet

Prijs: € 3,50 per persoon (Minimale afname 25 stuks)
  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Het Oude Slot

Trouwen op het Oude Slot Heemstede

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Het Oude Slot een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste dag...

Lees verder

Feest!

Particulier

Op zoek naar een invulling voor het vieren van uw verjaardag, meerjarige huwelijksdag of zomaar?

Lees verder

De lekkerste en mooiste bruidstaart

Huwelijksdag

De lekkerste en mooiste bruidstaart noemen wij Stapelverliefd!

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons