Het Oude Slot - Unieke trouwlocatie valt in de prijzen! De mooiste dag van je leven vier je toch zeker op de mooiste locatie die je je maar bedenken kunt? Dat komt goed uit, want de Kop van Noord-Holland beschikt over maar liefst twee prijswinnaars op het gebied van populairste trouwlocaties: Het Oude Slot in Heemstede en Landgoed Waterland!

Toptrouwlocaties, dé trouwlocatiespecialist van Nederland, benoemde onlangs voor het zevende jaar op rij de populairste trouwlocaties van Nederland. In de provincie Noord-Holland werd Landgoed Waterland de grote winnaar. Niet verwonderlijk, want wie het kent, weet dat het landgoed in Velsen-Zuid bekend staat als een lommerrijke buitenplaats waar romantiek nu eenmaal boventoon voert. De tweede plek in de provincie Noord-Holland wordt ingenomen door Het Oude Slot: met diverse gebouwen, tuinen, waterpartijen, weilanden, de boomgaard met haar trouwprieel en een eigen aanlegsteiger als het best bewaarde geheim van Heemstede.

Zowel Landgoed Waterland als Het Oude Slot valt onder de Post Verkade Groep B.V. De prijswinnende bedrijven hebben met elkaar gemeen gevestigd te zijn op unieke locaties. In beide ondernemingen wordt gewerkt met oog voor detail en staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Toptrouwlocaties, dé trouwlocatiespecialist van Nederland, kan het weten…


  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Het Oude Slot

Feest!

Particulier

Op zoek naar een invulling voor het vieren van uw verjaardag, meerjarige huwelijksdag of zomaar?

Lees verder

De lekkerste en mooiste bruidstaart

Huwelijksdag

De lekkerste en mooiste bruidstaart noemen wij Stapelverliefd!

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons