Huwelijksdagverzekering Extra zekerheid voor bijzondere dagen .... Huwelijksdagverzekering

Trouwgarant

Extra zekerheid voor bijzondere dagen .... Huwelijksdagverzekering

Weken, vaak zelfs maanden bent u met uw partner bezig met de voorbereidingen van de mooiste dag van uw leven. Desondanks kan uw bruiloft in het water vallen. Bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, een ongeval, diefstal van cadeaus of brandschade aan de bruidsjurk.

Gelukkig kunt u zich wapenen tegen de financiële gevolgen door calamiteiten ronden uw huwelijksdag. Een geruststellende gedachte in een periode waarin u zich liever op romantischer onderwerpen richt.

De Huwelijksdagverzekering biedt bruidsparen een vergoeding voor de financiële schade als de huwelijksdag moet worden afgelast of uitgesteld, of als er schade ontstaat tijdens de bruiloft. Bijvoorbeeld de huur van de feestzaal en de kosten van de band.

Ook schade aan bruidskleding van bruid, bruidegom, bruidsmeisjes en bruidsjonkers is gedekt, evenals schade aan de huwelijkscadeaus. De dekking voor de cadeaus loopt zelfs door tot en met de dag na het huwelijk /huwelijksfeest.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. De kosten voor de Huwelijksdagverzekering bedraagd slechts een fractie van de totale kosten van uw feest! Zo verzekert u al de totale kosten van een huwelijksdag van bijvoorbeeld € 10.000,00 reeds voor € 169,40!

Maak snel een premieberekening door HIER te klikken

De poliswaarden vindt u HIER.

Voor vragen of het inplannen voor een persoonlijk gesprek kunt u per e-mail contact opnemen via info@haveborg.nl

  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Het Oude Slot

Trouwen op het Oude Slot Heemstede

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Het Oude Slot een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste dag...

Lees verder

Feest!

Particulier

Op zoek naar een invulling voor het vieren van uw verjaardag, meerjarige huwelijksdag of zomaar?

Lees verder

De lekkerste en mooiste bruidstaart

Huwelijksdag

De lekkerste en mooiste bruidstaart noemen wij Stapelverliefd!

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons