Feest! Op zoek naar een invulling voor het vieren van uw verjaardag, meerjarige huwelijksdag of zomaar?

Wij gaan eerst goed naar u luisteren om samen een geweldige middag en/of avond te organiseren waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

Unieke locatie

Uw gasten maken hun entree over de door kaarslicht verlichte monumentale brug richting Het Oude Slot. In de Heeren van Beels bar is het goed vertoeven en in de Adriaen Pauwzaal kan uw band of DJ een plek krijgen.
Wij zorgen ervoor dat uw gehele dag en/of avond onvergetelijk worden. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, de mooiste hapjes, heerlijke drankjes gepresenteerd door onze stralende medewerkers.

Het Oude Slot biedt diverse mogelijkheden voor een feest. Van een lunch tot brunch, High Tea tot borrel en van diner tot een spetterend feest!

Wij ontvangen u graag op locatie voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken.
  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Het Oude Slot

Trouwen op het Oude Slot Heemstede

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Het Oude Slot een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste dag...

Lees verder

Feest!

Particulier

Op zoek naar een invulling voor het vieren van uw verjaardag, meerjarige huwelijksdag of zomaar?

Lees verder

De lekkerste en mooiste bruidstaart

Huwelijksdag

De lekkerste en mooiste bruidstaart noemen wij Stapelverliefd!

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons