Condoleance Stijlvol samen zijn en afscheid nemen van een dierbare op een rustgevende locatie.

Een mooie afscheidsceremonie op een rustige en sfeervolle locatie, steun geven en condoleren in een mooie omgeving, waar aandacht is voor elkaar.

Het Oude Slot te Heemstede leent zich goed voor de ontvangst van gasten na een uitvaart. In het Nederhuys zijn diverse sfeervolle zalen en vertrekken beschikbaar. In het zomerseizoen zijn er ook diverse terrassen beschikbaar met fraai meubilair en parasols.

Vanzelfsprekend kunnen uw gasten een wandeling maken door de tuinen, de boomgaard en over het schelpenpad naar de Ringvaart van de Haarlemmermeer waar onze steiger zich bevindt.

Uw wensen staan bij ons voorop. Wij staan open voor uw persoonlijke wensen en verzorgen graag geheel naar uw wens de condoleance.

Download hier onze condoleance arrangementen

  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Het Oude Slot

Trouwen op het Oude Slot Heemstede

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Het Oude Slot een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste dag...

Lees verder

Feest!

Particulier

Op zoek naar een invulling voor het vieren van uw verjaardag, meerjarige huwelijksdag of zomaar?

Lees verder

De lekkerste en mooiste bruidstaart

Huwelijksdag

De lekkerste en mooiste bruidstaart noemen wij Stapelverliefd!

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons