Zakelijke mogelijkheden Een zakelijke bijeenkomst begint met een inspirerende en bereikbare locatie. Het Oude Slot Heemstede is gelegen op een groenrijk landgoed aan de Ringvaart, omringt door prachtige slotgrachten en een bloeiende boomgaard. Een zeer opvallende locatie voor al uw zakelijke evenementen. Wij bieden de juiste faciliteiten, apparatuur en ondersteuning om van uw evenement een succes te maken!

Op een steenworp afstand van Haarlem, Amsterdam en Schiphol ligt het authentieke landgoed aan de Ringvaart. Dicht bij de reuring en toch bevindt je je door de bloeiende boomgaard met vijvers en waterpartijen in een landelijk groene oase van rust en stilte. Het Oude Slot is een zeer inspirerende locatie met de perfecte setting voor uw zakelijke bijeenkomst. Verwelkom uw gasten in de Heeren van Beels, waarna u start met de kick-off van uw bijeenkomst in de Adriaan Pauw. Neem een energizing break op het prachtige middenplein, waar uw gezelschap kan netwerken, zakelijke gesprekken kan voeren of gewoon kan genieten van een gezellig hapje en drankje. Dineer boven in de sierlijke Anna Ruytenburg zaal of buiten op het dinerterras en sluit uw zakelijke evenement af met een borrel of spetterende feestavond. Door de multifunctionaliteit van onze vergaderzalen en vertrekken is er altijd een passende mogelijkheid voor uw zakelijke evenement! Bent u geïnteresseerd in een afgeschermde locatie waar u ongestoord kunt werken? Dan bieden wij u exclusiviteit voor alle zalen en vertrekken op Het Oude Slot. Dit maakt uw zakelijke bijeenkomst extra bijzonder!

U kunt op Het Oude Slot terecht voor de verzorging uw:
                -Vergadering
               -Training
                -Workshop
                -Productpresentatie
                -Lancering
                -Award-uitreiking
                -Congres
                -Receptie
                -Borrel
                -Zakenlunch en –diner
                -Personeelsfeest
                -Teamuitje


Wij voorzien u van de juiste faciliteiten, moderne audiovisuele apparatuur en ondersteuning om het u een stuk aangenamer te maken. Wij beschikken over een groot eigen gratis parkeerterrein met plaats voor 150 auto’s, stellen onze eigen audiovisuele apparatuur en schrijfgerei ter beschikking en kunt u gratis gebruik maken van onze WiFi. Tevens is ons personeel er op gefocust om van uw bijeenkomst een succes te maken en speelt graag in op uw behoeften als zakelijke gast.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst of wilt u meer weten van onze vergaderarrangementen? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek, zodat we voor u geheel vrijblijvend en op maat gemaakt voorstel kunnen verzorgen. Tevens kunt u op aanvraag onze banquet map gratis toegestuurd krijgen.

  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Het Oude Slot

Trouwen op het Oude Slot Heemstede

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Het Oude Slot een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste dag...

Lees verder

Feest!

Particulier

Op zoek naar een invulling voor het vieren van uw verjaardag, meerjarige huwelijksdag of zomaar?

Lees verder

De lekkerste en mooiste bruidstaart

Huwelijksdag

De lekkerste en mooiste bruidstaart noemen wij Stapelverliefd!

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons