Boek nu bij Hotel Landgoed Waterland

Wild & Waterland 2018 Op zaterdag 24 en zondag 25 november (zaterdag 24 november is volgeboekt) vindt de 5e editie van Wild & Waterland plaats. De La Belle Etage in het monumentale landhuis Landgoed Waterland wordt speciaal voor dit weekend omgetoverd tot pop-up restaurant. In samenwerking met Asta Wals poeliers uit Bloemendaal serveren wij een prachtig 4-gangen wild diner.

We zullen u tijdens deze culinaire avond een 4-gangen wild diner serveren, waarbij u kennis maakt met gerechten van hert, haas, ree en wildzwijn. Het diner wordt afgesloten met een mooi dessert. Voor €42,50 per persoon kunt u alleen in dit weekend genieten van deze ambiance en lekkerste wild producten van de beste poelier uit de regio. Onze sommelier kan bij dit wildarrangement ook bijpassende wijnen serveren.

We heten u van harte welkom om 18:00 uur op landgoed Waterland voor dit culinaire spektakel op zaterdag 24 en zondag 25 november. Let op: wegens het succes van voorgaande jaren en wegens beperkte plaatsen, dient u snel te zijn met reserveren. Een reservering maken kan via info@postverkadegroep.nl of via 023-547 04 96.

  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Landgoed Waterland

Trouwen op Landgoed Waterland

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste...

Lees verder

Medewerker Bediening - Landgoed Waterland te Velsen-Zuid

Vacatures

Post Verkade Groep zoekt medewerkers bediening voor de locaties Landgoed Waterland (Velsen-Zuid) en Het Oude Slot...

Lees verder

MaDiWo Wedding

Huwelijksdag

Het hele jaar door hebben wij voor een geweldige huwelijksdag een speciaal Wedding Arrangement samengesteld voor een...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons