Boek nu bij Hotel Landgoed Waterland

Vier kerst op Landgoed Waterland Vier de feestdagen op landgoed Waterland in het landhuis met zijn diverse originele stijlkamers en beleef de magie van meer dan 300 jaar traditie in december. Wanneer u door de fraaie toegangspoort de lange oprijlaan volgt en na het parkeren over het met kaarsen verlichte pad wandelt, treft u het monumentale landhuis aan, welke als een geweldige verrassing verrijst.

Live Music
Op 1ste en 2de kerstdag zal niemand minder dan Michel “de Nederlandse Michael Buble”, bekend van de halve finale van “My name is …” het geheel muzikaal omlijsten met Easy Jazz en uiteraard Christmas songs.

Kerstbrunch
De exclusieve kerstbrunch in de sfeervolle Heerenkamer van het landhuis  is bij uitstek geschikt om kerst in stijl te vieren samen uw familie, vrienden en geliefden. Laat u verwelkomen met een heerlijk glas champagne en geniet daarna van de veelzijdigheid in culinair gerechten. Tevens is er aan de kinderen gedacht, in de speciaal ingerichte kidscorner kunnen zij onder toezicht genieten van kerst knutselen, spellen en meer.

Op 25 en 26 december verwelkomen wij u graag van 11.00 tot 14.00 uur om de kerstdagen samen met ons te vieren. De prijs bedraagt €55,00 per persoon, inclusief een glas bubbels, koffie, thee en water. Voor kinderen tot 12 jaar bedraagt de prijs €32,50 per persoon, inclusief frisdrank.

Royal Christmas Afternoon Tea
Verras uw vrienden en familie met een Royal Christmas Afternoon Tea in een intieme sfeer. U kunt rekenen op een culinair festijn dat wordt omlijst door een selectie van theeën van Betjeman & Barton en hartige en zoetige delicatessen van onze Chef. De prachtige kerstversieringen, de brandende open haard en de vele lichtjes in de stijlkamers maken uw feestelijke ervaring compleet.

De smaakvolle Royal Afternoon Tea wordt geserveerd in het landhuis op 25 en 26 december van 14.30 tot 17.00 uur. De prijs voor de Royal Christmas Afternoon Tea bedraagt € 49,50 per persoon, inclusief een glas bubbels bij binnenkomst.

Feestelijk kerstdiner
Wilt u tijdens de feestdagen graag genieten van een sfeervol diner en in de voetsporen van de rijke koopmanslieden treden, dan heeft onze chef een betoverend menu voor u samengesteld.

Op 25 en 26 december wordt er om 18:00 uur een viergangendiner geserveerd vanaf € 69,50 per persoon, inclusief champagne-aperitief. Een begeleidend wijn-arrangement bedraagt € 37,50 per persoon.

Liever privé genieten van het culinaire menu van het landhuis? Ook dit is mogelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om met een gezelschap vanaf 20 tot 26 personen plaats te nemen in de Heerenkamer . Wij houden de Anti Chambre beschikbaar voor 10-12 personen, waar u geniet in een intieme ambiance. In de Heerenkamer en Anti Chambre wordt hetzelfde Kerstmenu geserveerd en zijn dezelfde prijzen van toepassing. Wij ontvangen u graag om 19.00 uur.

Voor uw persoonlijke wensen, het maken van een reservering of meer informatie kunt u contact opnemen via info@postverkadegroep.nl of via 023-5470496.

  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Landgoed Waterland

Trouwen op Landgoed Waterland

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste...

Lees verder

Medewerker Bediening - Landgoed Waterland te Velsen-Zuid

Vacatures

Post Verkade Groep zoekt medewerkers bediening voor de locaties Landgoed Waterland (Velsen-Zuid) en Het Oude Slot...

Lees verder

MaDiWo Wedding

Huwelijksdag

Het hele jaar door hebben wij voor een geweldige huwelijksdag een speciaal Wedding Arrangement samengesteld voor een...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons