Boek nu bij Hotel Landgoed Waterland

Vier kerst op Landgoed Waterland Vier de feestdagen op landgoed Waterland in het landhuis met zijn diverse originele stijlkamers en beleef de magie van meer dan 300 jaar traditie in december. Wanneer u door de fraaie toegangspoort de lange oprijlaan volgt en na het parkeren over het met kaarsen verlichte pad wandelt, treft u het monumentale landhuis aan, welke als een geweldige verrassing verrijst.

Kerstbrunch
Ons kerstbrunchbuffet staat gepresenteerd in de sfeervolle Heerenkamer van het landhuis en is bij uitstek geschikt om kerst in stijl te vieren samen met uw familie, vrienden en geliefden. Laat u verwelkomen met een heerlijk glas bubbels en geniet daarna van de veelzijdigheid in culinair gerechten. Tevens is er aan de kinderen gedacht, in de speciaal ingerichte kidscorner kunnen zij onder toezicht genieten van kerst knutselen, spellen en meer.

Op 25 en 26 december verwelkomen wij u graag van 11.00 tot 14.00 uur om de kerstdagen samen met ons te vieren. De prijs bedraagt € 47,50 per persoon, inclusief een glas bubbels, koffie en thee. Voor kinderen tot 12 jaar bedraagt de prijs  € 24,50 per persoon (inclusief frisdrank). 

Royal Christmas Afternoon Tea
Verras uw vrienden en familie met een Royal Christmas Afternoon Tea in een intieme sfeer. U kunt rekenen op een culinair festijn dat wordt omlijst door een selectie van theeën van Betjeman & Barton en hartige en zoetige delicatessen van onze Chef. De prachtige kerstversieringen, de brandende open haard en de vele lichtjes in de stijlkamers maken uw feestelijke ervaring compleet.

De smaakvolle Royal Afternoon Tea wordt geserveerd op etageres in het landhuis op 25 en 26 december van 15.00 tot 17.00 uur. De prijs voor de Royal Christmas Afternoon Tea bedraagt € 42,50 per persoon inclusief een glas bubbels bij binnenkomst. Voor kinderen tot 12 jaar bedraagt de prijs € 22,50 per persoon. 

Bekijk het menu

Voor uw persoonlijke wensen, het maken van een reservering of meer informatie kunt u contact opnemen via info@postverkadegroep.nl of via 023-5470496.

  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Landgoed Waterland

Trouwen op Landgoed Waterland

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste...

Lees verder

Medewerker Bediening - Landgoed Waterland te Velsen-Zuid

Vacatures

Post Verkade Groep zoekt medewerkers bediening voor de locaties Landgoed Waterland (Velsen-Zuid) en Het Oude Slot...

Lees verder

MaDiWo Wedding

Huwelijksdag

Het hele jaar door hebben wij voor een geweldige huwelijksdag een speciaal Wedding Arrangement samengesteld voor een...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons