Boek nu bij Hotel Landgoed Waterland

(Volgeboekt) Valentijns diner op Landgoed Waterland Zin in een overheerlijk Valentijns diner met uw geliefde op de zeer romantische locatie Landgoed Waterland? Dan nodigen wij u graag uit in ons prachtige landhuis op woensdag 14 februari 2018. Het landhuis zal ingericht worden als sfeervol restaurant, waar onze chef een viergangen verrassingsdiner zal voorbereiden.

Uw onvergetelijke avond begint zodra u ons landgoed oprijdt, waarna u parkeert en het kaarsverlichte pad u verder begeleid naar het monumentale landhuis. Wij ontvangen u met een sprankelend aperitief aan een fraai gedekte tafel, mooi servies, bloemwerk en kaarslicht. Een zeer romantische setting, waar u met uw geliefde zal genieten van een smaakvol diner. Onze chef heeft speciaal voor u een viergangen verrassingsdiner samengesteld, dat u zeker zal bekoren!

Wij ontvangen u graag om 18.30 uur voor het sprankelende aperitief. Vanaf 19.00 uur zal het viergangendiner volgen. Uiteraard zullen wij rekening houden met eventuele dieetwensen of allergieën.

Voor de verzorging van het Valentijns diner vragen wij een bedrag van €39,95 per persoon. Dit bedrag is exclusief de genuttigde dranken tijdens het diner.

Mogen wij u verwelkomen op Valentijnsdag? 
Wij verheugen ons op uw komst!

Inmiddels is het Valentijns diner volgeboekt. Bent u nét te laat met reserveren? Houd dan onze website in de gaten voor updates over het vervolg van het romantische Valentijns diner in 2019 en uiteraard onze andere sfeervolle evenementen op Landgoed Waterland, waaronder Wild Waterland! Voor vragen of meer info bel naar 023-5470496 of mail naar info@postverkadegroep.nl. 

  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Landgoed Waterland

Trouwen op Landgoed Waterland

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste...

Lees verder

Medewerker Bediening - Landgoed Waterland te Velsen-Zuid

Vacatures

Post Verkade Groep zoekt medewerkers bediening voor de locaties Landgoed Waterland (Velsen-Zuid) en Het Oude Slot...

Lees verder

MaDiWo Wedding

Huwelijksdag

Het hele jaar door hebben wij voor een geweldige huwelijksdag een speciaal Wedding Arrangement samengesteld voor een...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons