Boek nu bij Hotel Landgoed Waterland

Bruidssuite Er kunnen in totaal 34 personen overnachten op Landgoed Waterland. Er is een Royal Bruidssuite en er zijn vier luxe suites op de eerste etage. Op zolder bevinden zich nog zes gastenkamers waarvan een zespersoons twee vierpersoons en drie tweepersoons.

Bruidssuite ook wel de Jhr. Jacob Boreel Suite genoemd is de meest romantische kamer in het huis. De slaapkamer met openhaard geeft zelfs op de meeste donkere en koude winterdagen een warm en huiselijk gevoel. De prachtige barokke schacht geeft net dat romantisch tintje aan de kamer die ingericht is met naturelle tinten.

In het midden van de kamer staat voor de openhaard een prachtig groot bed. De grote ramen zorgen voor een lichte kamer en een ruimte gevoel. Tevens bieden deze ramen een geweldig uitzicht over het landgoed.

Naast deze prachtige woonslaapkamer heeft deze suite een zeer luxe badkamer met een aparte kamer met een jacuzzi. Deze immens ronde jacuzzi zorgt voor een heerlijk ontspannen en romantisch gevoel. In het bad zijn diverse led lichtjes verwerkt die het bad met diverse kleuren verlichten.

  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Landgoed Waterland

Trouwen op Landgoed Waterland

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste...

Lees verder

Medewerker Bediening - Landgoed Waterland te Velsen-Zuid

Vacatures

Post Verkade Groep zoekt medewerkers bediening voor de locaties Landgoed Waterland (Velsen-Zuid) en Het Oude Slot...

Lees verder

MaDiWo Wedding

Huwelijksdag

Het hele jaar door hebben wij voor een geweldige huwelijksdag een speciaal Wedding Arrangement samengesteld voor een...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons