Boek nu bij Hotel Landgoed Waterland

Trouwen op Landgoed Waterland Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste dag uw thuis zijn!Wij kunnen u volledige privacy bieden omdat Landgoed Waterland niet toegankelijk is voor publiek!
Eerst gaan we goed naar jullie luisteren voordat er een voorstel komt. Op de dag zelf kunnen we nog met elkaar beslissen of we de ceremonie in het romantische prieel verzorgen of binnen in de Salon met hoge ramen, een fraaie zaal met mooi licht voor de foto's en een fraai uitzicht over het landgoed. Ook op de dag zelf beslissen we of we de tafel dekken voor jullie bruidsdiner buiten op het gazon naast het landgoed of binnen in een van de fraaie zalen.

Verheugen jullie je op een spetterende feestavond? Alle ingredienten heeft Landgoed Waterland hiervoor in huis!

De burgerlijke huwelijksvoltrekking wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Velsen.
Op de site van de gemeente: www.velsen.nl stellen de diverse ambtenaren van de burgerlijke stand zich aan u voor.

Landgoed Waterland is lid van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie en draagt het keurmerk Trouwen.

Wij ontvangen u graag op onze locatie voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. Hierna kunnen wij een vrijblijvende optie voor u plaatsen en een offerte op maat voor u opstellen.
  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Landgoed Waterland

Trouwen op Landgoed Waterland

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste...

Lees verder

Medewerker Bediening - Landgoed Waterland te Velsen-Zuid

Vacatures

Post Verkade Groep zoekt medewerkers bediening voor de locaties Landgoed Waterland (Velsen-Zuid) en Het Oude Slot...

Lees verder

MaDiWo Wedding

Huwelijksdag

Het hele jaar door hebben wij voor een geweldige huwelijksdag een speciaal Wedding Arrangement samengesteld voor een...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons