Boek nu bij Hotel Landgoed Waterland

Landgoed Waterland - Unieke trouwlocatie valt in de prijzen! De mooiste dag van je leven vier je toch zeker op de mooiste locatie die je je maar bedenken kunt? Dat komt goed uit, want de Kop van Noord-Holland beschikt over maar liefst twee prijswinnaars op het gebied van populairste trouwlocaties:Landgoed Waterland in Velsen Zuid en Het Oude Slot in Heemstede!

Toptrouwlocaties, dé trouwlocatiespecialist van Nederland, benoemde onlangs voor het zevende jaar op rij de populairste trouwlocaties van Nederland. In de provincie Noord-Holland werd Landgoed Waterland de grote winnaar. Niet verwonderlijk, want wie het kent, weet dat het landgoed in Velsen-Zuid bekend staat als een lommerrijke buitenplaats waar romantiek nu eenmaal boventoon voert. De tweede plek in de provincie Noord-Holland wordt ingenomen door Het Oude Slot: met diverse gebouwen, tuinen, waterpartijen, weilanden, de boomgaard met haar trouwprieel en een eigen aanlegsteiger als het best bewaarde geheim van Heemstede.

Zowel Landgoed Waterland als Het Oude Slot valt onder de Post Verkade Groep B.V. De prijswinnende bedrijven hebben met elkaar gemeen gevestigd te zijn op unieke locaties. In beide ondernemingen wordt gewerkt met oog voor detail en staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Toptrouwlocaties, dé trouwlocatiespecialist van Nederland, kan het weten…
  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Landgoed Waterland

Trouwen op Landgoed Waterland

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste...

Lees verder

Medewerker Bediening - Landgoed Waterland te Velsen-Zuid

Vacatures

Post Verkade Groep zoekt medewerkers bediening voor de locaties Landgoed Waterland (Velsen-Zuid) en Het Oude Slot...

Lees verder

MaDiWo Wedding

Huwelijksdag

Het hele jaar door hebben wij voor een geweldige huwelijksdag een speciaal Wedding Arrangement samengesteld voor een...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons