Boek nu bij Hotel Landgoed Waterland

WENDY - Vier de liefde! Vier de liefde op onze prachtige locatie....

Wil jij de liefde vieren op een van de mooiste locaties van Nederland?

Dat kan! In samenwerking met WENDY bieden wij onze locatie aan voor voor het 25-jarig bestaan van tv-programma All You Need is Love het liefdevolle landgoed Waterland inVelsen-Zuid aan als locatie voor een feest of bruiloft.

Ga jij binnenkort trouwen, vier je je eenjarig huwelijk of ben je al 25 jaar bij elkaar en wordt het tijd voor een groot feest?

Vertel waarom jij de liefde wil vieren op landgoed Waterland. En wie weet sta je dan binnenkort met je geliefde en al je vrienden op deze superromantische plek!

WINNEN?

Ga naar Wendyonline.nl/vierdeliefde en doe mee!

Voorwaarden:

Helaas is het op onze locatie niet mogelijk om eigen catering te verzorgen. Er geldt een verplichte afname van catering/drank.

  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Landgoed Waterland

Trouwen op Landgoed Waterland

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste...

Lees verder

Medewerker Bediening - Landgoed Waterland te Velsen-Zuid

Vacatures

Post Verkade Groep zoekt medewerkers bediening voor de locaties Landgoed Waterland (Velsen-Zuid) en Het Oude Slot...

Lees verder

MaDiWo Wedding

Huwelijksdag

Het hele jaar door hebben wij voor een geweldige huwelijksdag een speciaal Wedding Arrangement samengesteld voor een...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons