Boek nu bij Hotel Landgoed Waterland

Feest! Op zoek naar een invulling voor het vieren van uw verjaardag, meerjarige huwelijksdag of zomaar?

Wij gaan eerst goed naar u luisteren om samen een geweldige middag en/of avond te organiseren waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

Unieke locatie

Uw gasten maken hun entree over de door kaarslicht verlichte oprijlaan richting het landhuis. In de bar is het goed vertoeven en in de Zomerzaal kan uw band of DJ een plek krijgen. Uw gasten kunnen zich terugtrekken in de fijne lounge.

Wij zorgen ervoor dat uw gehele dag en/of avond onvergetelijk worden. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, de mooiste hapjes, heerlijke drankjes gepresenteerd door onze stralende medewerkers.

Landgoed Waterland biedt diverse mogelijkheden voor een feest. Van een lunch tot brunch, High Tea tot borrel en van diner tot een spetterend feest!
Wij ontvangen u graag op locatie voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken.
  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Landgoed Waterland

Trouwen op Landgoed Waterland

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste...

Lees verder

Medewerker Bediening - Landgoed Waterland te Velsen-Zuid

Vacatures

Post Verkade Groep zoekt medewerkers bediening voor de locaties Landgoed Waterland (Velsen-Zuid) en Het Oude Slot...

Lees verder

MaDiWo Wedding

Huwelijksdag

Het hele jaar door hebben wij voor een geweldige huwelijksdag een speciaal Wedding Arrangement samengesteld voor een...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons