Boek nu bij Hotel Landgoed Waterland

Condoleance Stijlvol samen zijn en afscheid nemen van een dierbare op een rustgevende locatie.

Een mooie afscheidsceremonie op een rustige en sfeervolle locatie, steun geven en condoleren in een mooie omgeving, waar aandacht is voor elkaar. Landgoed Waterland leent zich goed voor de ontvangst van gasten na een uitvaart. In het landhuis zijn diverse sfeervolle zalen en vertrekken beschikbaar. In het zomerseizoen zijn er ook diverse terrassen beschikbaar met fraai meubilair en parasols. Vanzelfsprekend kunnen uw gasten wandelen door de tuinen en boomgaard.

Let op, Landgoed Waterland beschikt niet tot een lift, uw gasten dienen via een trap het landhuis binnen te treden. Kijkt u ook eens op onze locatie Het Oude Slot. Uw wensen staan bij ons voorop. Wij staan open voor uw persoonlijke wensen en verzorgen graag geheel naar uw wens de condoleance.

Download hier onze condoleance arrangementen
  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Landgoed Waterland

Trouwen op Landgoed Waterland

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste...

Lees verder

Medewerker Bediening - Landgoed Waterland te Velsen-Zuid

Vacatures

Post Verkade Groep zoekt medewerkers bediening voor de locaties Landgoed Waterland (Velsen-Zuid) en Het Oude Slot...

Lees verder

MaDiWo Wedding

Huwelijksdag

Het hele jaar door hebben wij voor een geweldige huwelijksdag een speciaal Wedding Arrangement samengesteld voor een...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons