Boek nu bij Hotel Landgoed Waterland

Zakelijke mogelijkheden op Landgoed Waterland Een zakelijke bijeenkomst begint met een inspirerende en bereikbare locatie. Landgoed Waterland is gelegen op een groenrijk landgoed, omringt door een schitterend park met zijn waterpartijen en rododendrons. Een zeer opvallende locatie voor al uw zakelijke evenementen. Wij bieden de juiste faciliteiten, apparatuur en ondersteuning om van uw evenement een succes te maken!

Op een steenworp afstand van Haarlem, Amsterdam en Schiphol ligt de lommerijke buitenplaats Landgoed Waterland. Dicht bij de reuring en toch bevindt je je door de enorme geometrische tuin met vijvers en waterpartijen in een landelijk groene oase van rust en stilte. Landgoed Waterland is een zeer inspirerende locatie met de perfecte setting voor uw zakelijke bijeenkomst. Verwelkom uw gasten in onze speciale ontvangstkamer, waarna u start met de kick-off van uw bijeenkomst in de Salon. Houdt een lunchbreak in het oude souterrain beneden in het landhuis of op ons prachtige buitenterras. Laat uw gezelschap netwerken en zakelijke gesprekken voeren in de Anti-Chambre tijdens een energizing break en geniet van een gezellig hapje en drankje in de bar. Sluit uw bijeenkomst af met een heerlijk diner in De Heerenkamer of een spetterende feestavond in de Zomerzaal. Door de multifunctionaliteit van onze zalen en vertrekken is er altijd een passende mogelijkheid voor uw zakelijke evenement! Bent u geïnteresseerd in een afgeschermde locatie  voor uw evenement? Dan bieden wij u exclusiviteit voor alle zalen en vertrekken op Landgoed Waterland. Dit maakt uw zakelijke bijeenkomst extra bijzonder!

Op Landgoed Waterland kunt u terecht voor de verzorging uw:
               -Vergadering
               -Training
                -Workshop
                -Productpresentatie
                -Lancering
                -Award-uitreiking
                -Congres
                -Receptie
                -Borrel
                -Zakenlunch en –diner
                -Personeelsfeest
                -Teamuitje

Wij voorzien u van de juiste faciliteiten, moderne audiovisuele apparatuur en ondersteuning om het u een stuk aangenamer te maken. Wij beschikken over een groot eigen gratis parkeerterrein, stellen onze audiovisuele apparatuur en schrijfgerei ter beschikking en kunt u gratis gebruik maken van onze WiFi. Tevens is ons personeel er op gefocust om van uw bijeenkomst een succes te maken en speelt graag in op uw behoeften als zakelijke gast.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst of wilt u meer weten van onze vergaderarrangementen? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek op Landgoed Waterland, zodat we voor u geheel vrijblijvend en op maat gemaakt voorstel kunnen verzorgen. Tevens kunt u op aanvraag onze banquet map kosteloos toegestuurd krijgen.
  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocaties 'Het Oude Slot' en 'Landgoed Waterland' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Populair binnen Landgoed Waterland

Trouwen op Landgoed Waterland

Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Landgoed Waterland een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste...

Lees verder

Medewerker Bediening - Landgoed Waterland te Velsen-Zuid

Vacatures

Post Verkade Groep zoekt medewerkers bediening voor de locaties Landgoed Waterland (Velsen-Zuid) en Het Oude Slot...

Lees verder

MaDiWo Wedding

Huwelijksdag

Het hele jaar door hebben wij voor een geweldige huwelijksdag een speciaal Wedding Arrangement samengesteld voor een...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons