Locaties

Het Oude Slot

Heemstede

Meer

De Theeschenkerij

Heemstede

Meer

Voordelig trouwen

Moet trouwen altijd enorm duur zijn? Nee hoor! Ook het bruidspaar met een wat bescheidener budget kan prima terecht op Het Oude Slot. Wij laten je graag zien dat trouwen op stand op een absolute toplocatie ook heel betaalbaar kan zijn!

Ma

Onvergetelijke huwelijksdag

Wij bieden het MaDiWo- arrangement aan op Het Oude Slot. Op deze prachtige locatie krijg je hierbij een complete trouwdag waarbij ons gastvrije en enthousiaste team voortdurend iedereen in de watten zal leggen om te zorgen voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Di

Meer voordeel

Al je kiest voor het voordelige MaDiWo trouw-arrangement op Het Oude Slot hebben we in samenwerking met verschillende bedrijven nog een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Zo biedt AV Fotoreportages een heel erg leuk en voordelig MaDiWo Wedding foto-arrangement en kan Swinging.nl voor de speciale prijs van € 495,00 een avondvullend DJ programma met licht en geluid verzorgen. En wat dacht je van een MaDiWo Make Me Brideful arrangement, met gratis PartyLook t.w.v. € 50,00 voor slechts € 220,-?

Wo

Meer informatie

Neem voor alle mogelijkheden en details gerust vrijblijvend contact met ons op en wij zullen je laten zien dat een prachtige trouwdag op een schitterende locatie in de omgeving van Haarlem, Amsterdam en Schiphol ook heel betaalbaar kan zijn!

Meer informatie
  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

In the picture

Trouwen op het Oude Slot Heemstede

Het Oude Slot / Huwelijksdag

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Het Oude Slot een geweldige keuze. Het landgoed kan...

Lees verder

Vergaderen in De Theeschenkerij

De Theeschenkerij / Zakelijk

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, een borrel met uw medewerkers...

Lees verder

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons