Relatiegeschenken

PIP Pure Ingredients Products
Regelmatig vragen gasten naar ingrediënten van diverse tongstrelende gerechten. Helaas is het niet mogelijk om alle recepten prijs te geven maar gelukkig van een groot aantal wel.

Geëtaleerd in de antieke apothekerskast van onze Brasserie Ninaber van Eyben in Den Haag de Engelse buffetkast in onze Theeschenkerij op het Landgoed van Het Oude Slot in Heemstede en de stoere kasten van Het Boothuys de spil van onze Post Verkade Cruises in het Spaarne t/o het Teyler Museum in Haarlem. Hier maakten wij een selectie van bijzondere producten welke worden verwerkt in gerechten welke worden uitgeserveerd in de bijzondere locaties van Post Verkade Groep en onder de naam PIP (Pure Ingredients Products) gekocht kunnen worden.

De producten zijn fraai verpakt en kunnen zeker als cadeau dienen. Velen zijn enthousiast wanneer zij als gast een keuze mogen maken voor een geweldig product uit de PIP lijn. Een geweldige herinnering aan een bijzondere middag of avond uit…

PIP moet u weten is onze huisgans vernoemd naar Marlies Pippel en met alle toewijding verzorgd door onze Tineke Joosten alsof het haar kind is. PIP woont in de boomgaard op het Landgoed van Het Oude Slot te Heemstede waar ook het hoofdkantoor van de Post Verkade Groep BV is gevestigd. PIP is aanhankelijk, vraagt veel aandacht, is trouw en heel gezellig. Alleen daarom al mag ze symbool staan voor onze bijzonder assortiment eten en drinken.

Wat dacht u van de huisgemaakte jams en marmelades? Puur met alleen vers fruit en zonder conserveringsmiddelen. Geweldig op uw ontbijttafel of bij de afternoon tea. Het assortiment chutneys is natuurlijk een groot succes bij uw (huisgemaakte)paté een kaas of kipgerecht. Per potje rekenen wij € 4,95
  • "Op zoek naar een perfecte locatie in de buurt van Haarlem, Amsterdam en Schiphol waar in alle rust uw zakelijke bijeenkomsten kunt plaatsvinden?"

  • "Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, seminar, een lunch, diner of compleet bedrijfsfeest, op onze toplocatie 'Het Oude Slot' kunnen wij aan alle wensen voldoen in een dynamische en inspirerende omgeving."

  • "De Post Verkade Groep ontvangt u en uw relaties graag op het landelijke en Bourgondische Het Oude Slot in Heemstede."

Direct reserveren of vragen? Bel 023-5470496 mail ons